Behörig ingenjör vattensprinkler

Vill du bli behörig ingenjör vattensprinkler? Vi kan hjälpa dig med utbildning hela vägen fram till certifikatet.

Ett certifikat som behörig ingenjör vattensprinkler krävs bland annat för dig som ska arbeta som sakkunnig i en anläggarfirma, besiktningsman eller i vissa fall projektör av sprinkleranläggningar. Det är Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering AB, SBSC som certifierar behöriga ingenjörer i Sverige. Vi hjälper dig att klara provet.

Vår certifieringsförberedande utbildning är uppdelad i olika block. Du väljer själv vilka steg du behöver gå för att uppfylla normens krav.

Grundläggande brandskydd och entreprenadjuridik uppfyller även kraven på utbildning för dig som ska bli behörig ingenjör brandlarm, behörig ingenjör utrymningslarm med talat meddelande eller behörig ingenjör gassläcksystem.

Entreprenadjuridikutbildningen kan även användas som grundläggande utbildning i entreprenadjuridik för t.ex. säljare, arbetsledare med flera eller som reptition inför recertifiering.

Kontakta oss på info@brandteknisktcenter.se så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till hela vägen fram till ditt certifikat för vattensprinkler.

Ska ni certifiera företaget har vi färdiga koncept för kvalitetsledningssystem som uppfyller normens krav för anläggarfirma brandlarm, anläggarfirma utrymningslarm med talat meddelande, anläggarfirma vattensprinkler eller anläggarfirma gassläcksystem. Vi har under åren hjälpt över 100 anläggarfirmor med kvalitetsledningssystem i olika omfattning.

Kontakta oss på info@brandteknisktcenter.se för mer information om kvalitetsledningssystem.